Päivitä yhteystietosi

SuPerin sähköiset palvelut tarkista tietosi.

Kolme verkkopalvelua:

  • Oma SuPer -palvelun henkilökohtaiseen asiointiisi
  • Aktiivin SuPer -palvelun luottamusmiesten ja ammattiosastojen muiden aktiivisten toimijoiden työkaluksi ja
  • SuPer Tilaisuudet -palvelun kursseille ja tapahtumiin ilmoittautumiseen.

Olethan antanut tietosuojasuostumuksen.

Päivitä myös omat tiedot www.superliitto.fi/mene jäsensivuille sitten kirjaudu joko omalla jäsennumerolla tai sähköpostillasi, voit itse luoda salasanan.
Oma Super palvelussa mene muuta jäsentietojasi ja muokkaa tiedot  sekä tallenna.

Henkilötietojen julkaiseminen kotisivuilla ja suostumuslomake

EU:n uusi tietosuoja-asetus on astunut voimaan toukokuun 2018 lopussa ja asetus koskee myös SuPerin ammattiosastoja. Osastojen on huolehdittava, että kaikki ammattiosaston omilta verkkosivuilta löytyvät henkilötiedot ovat oikein ja että kyseisiltä henkilöiltä kysytään lupa suostumuslomakkeella henkilötietojen julkaisuun. Henkilötietoja ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero, työpaikkatiedot ja tunnistettavat kuvat.

SuPerin ammattiosastojen www-sivuilla on mahdollista julkaista jäsenen järjestötehtäviin liittyviä yhteys- ja työpaikkatietoja jäsenen antamalla kirjallisella suostumuksella.

Suostumuslomakkeen täyttämällä jäsen ilmoittaa, miten ja missä hänen tietojaan on lupa käyttää. Lomakkeet käsitellään SuPerissa ja välitetään tiedoksi kunkin ammattiosaston webmasterille, joka huolehtii sivujen päivityksestä. Jäsen voi myös kieltää järjestötehtäviin liittyvien yhteystietojen julkaisemisen ammattiosaston www-sivuilla täyttämällä tiedot suostumuslomakkeessa, jolloin tiedot poistetaan ammattiosaston www-sivulta. Suostumus annetaan SuPerin jäsensivuilta (edellyttää jäseneltä tai aktiivijäseneltä kirjautumista) löytyvällä lomakkeella, eli täältä: 

https://www.superliitto.fi/jasensivut/jasentiedotteet/eu-n-tietosuoja-asetus-suostumukselle-1/

Voit ilmoittaa tietosi myös ilman kirjautumista SuPerin Superlehdestä löytyvällä palvelukortilla. Lehdessä on jäsennumerosi tai
lähettämällä muuttuneet  tietosi sähköposti osoitteeseen jasenrekisteri@superliitto.fi