Suosittele SuPeria - Saat jokaisesta uudesta, varsinaisesta jäsenestä lahjakortin

Suosittele SuPeria – sinä osaat sen parhaiten!

Suosittele SuPerin jäsenyyttä ja tule mukaan kasvattamaan yli 86 000 superilaisen joukkoa.

Jäsenhankkijana sinulla on tärkeä tehtävä ja pienikin teko on suurta. Esimerkiksi kahvitauolla asian puheeksi ottaminen ei vaadi paljoa, mutta onnistuneesta keskustelusta seuraavat hyödyt kaikille ovat moninkertaiset.

Suosittelijana saat jokaisesta uudesta varsinaisesta jäsenestä lahjakortin verkkokauppaan.

Jos saat hankittua enemmän kuin viisi uutta varsinaista jäsentä, ota yhteyttä järjestöpäällikkö Raija Moilaseen raija.moilanen@superliitto.fi. Palkitsemme sinut eri tavalla.

Ohjeet jäsenhankintaan:

1. Pyydä liittymislomake superilaiselta yhdysjäseneltä tai tilaa liiton jäsenyksiköstä, jasenrekisteri@superliitto.fi.

2. Merkitse oma nimesi ja henkilötunnuksesi liittymislomakkeeseen SUOSITTELIJA-kohtaan tai, jos käytät vanhempaa lomaketta, kirjoita lomakkeen yläreunaan ”SUOSITTELIJA: nimi ja henkilötunnus”.

3. Pyydä uutta jäsentä palauttamaan täytetty liittymislomake viivytyksettä SuPerin jäsenyksikköön.

Huom! Suosittele SuPeria koskee varsinaisiksi jäseniksi liittyviä.

Uusi jäsen osallistuu lahjakorttiarvontaa ja saa liittymislahjaksi hoitajan kynälampun

Kaikkien varsinaiseksi jäseneksi ajalla 1.1.–31.12.2014 liittyneiden kesken arvotaan kymmenen 500 euron arvoista matkalahjakorttia. Sinä voit olla yksi voittajista! Liittymislomakkeen tulee olla liiton toimistossa viimeistään 16.1.2015.

Lisäksi kaikki ko. ajalla uudeksi varsinaiseksi jäseneksi liittyneet saavat liittymislahjaksi hoitajan kynälampun.