Nuoret

Tämä sivu on tarkoitettu alle 35 vuotiaille SuPerilaisille jäsenille. Sivulla kerrotaan ajankohtaisia asioita.

SuPer-Nuorten toiminta

SuPer-Nuoret

Jos olet 18-35 -vuotias varsinainen jäsen, tule mukaan SuPer-Nuorten toimintaan!
SuPer-Nuorten paikallisissa ja valtakunnallisissa tapahtumissa on luvassa hauskaa tekemistä, toimintaa, rentoa menoa, tärkeää tietoa työelämästä ja hyviä tyyppejä.

Nuorten tapahtumissa voit tuoda äänesi kuuluviin ja jakaa kokemuksia työelämästä muiden nuorten kanssa.

Toimintaa järjestää SuNu-työryhmä yhdessä liiton työntekijän ja paikallisten aktiivien kanssa.

Valtakunnallisia tapahtumia järjestetään noin 1-3 kertaa vuodessa ja niistä saa tietoa SuPer-lehdestä, Facebookista, sähköpostitse sekä verkkosivuilta kohdasta SuPerin koulutukset. Alueellisesti paikallista toimintaa järjestävät ammattiosastot. Lähde rohkeasti mukaan ja vaikuta oman alueesi nuorisotoimintaan olemalla yhteydessä oman ammattiosastosi aktiiveihin tai oman alueesi SuNuun.


Mitä SuNu tekee?

SuNu on valtakunnallinen SuPer-Nuorten työryhmä, jonka tavoitteena on kannustaa nuoria jäseniä lähtemään mukaan superilaiseen toimintaan, lisätä työelämätietoutta sekä ylläpitää superilaista me-henkeä. Lisäksi SuNu pyrkii omalla esimerkillään vahvistamaan nuorten kollegojen ammatti-identiteettiä. SuNut auttavat ammattiosastoja järjestämään nuorille suunnattua toimintaa paikallisesti sekä toimivat nuorten äänitorvena liittoon päin.

Vuonna 2005 perustettu SuNu koostuu 18-35 -vuotiaista superilaisista eri puolelta Suomea. Toimikausi on aina kaksi vuotta kerrallaan. Kokoonnumme säännöllisesti, 4-5 kertaa vuodessa.

SuNuilla on mahdollisuus myös vaikuttaa nuorten asioihin ja he tekevät kannanottoja ja kirjoituksia, joissa tuodaan nuorten ääntä kuuluviin.

Liiton toimistolla nuorisotoimintaa suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa opiskelija-asiamies Tanja Oksanen yhteistyössä paikallisten SuNujen kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös opiskelijatyö. Ole rohkeasti yhteydessä Tanjaan, jos sinulla on kysyttävää tai toiveita nuorisotoiminnan suhteen.